Werken Duinbergenlaan

donderdag, 31 augustus, 2017

Op 1 september 2017 wordt er gestart met de volgende fase van de wegwerkzaamheden van de Duinbergenlaan.
Deze werkzaamheden bevinden zich hoofdzakelijk in de Knokkestraat, namelijk vanaf het kruispunt met de Duinbergenlaan tot aan het kruispunt met Schildeken (Knokkestaat 489).
Het einde van werken is voorzien op 22 december 2017.
Tijdens de werken gelden er verschillende verkeersmaatregelen:

  • De Knokkestraat is volledig afgesloten voor het verkeer vanaf het kruispunt met de Duinbergenlaan (kruispunt inbegrepen) tot aan het kruispunt met Schildeken (Knokkestraat 489).
  • De Duinbergenlaan (tussen Knokkestraat en treinstation) en Tingelhof zijn (met uitzondering van de hulpdiensten) niet bereikbaar (de bewoners zullen met een parkeerkaart voor 10 euro onbeperkt gebruik kunnen maken van de parking van de kerk in de Knokkestraat).
  • Het verkeer tussen Knokke en Heist wordt omgeleid vanaf het Maurice Lippensplein via de Paul Parmentierlaan, Abraham Hansplein, Elizabetlaan en Krommedijk (en omgekeerd).
  • Vanaf het Maurice Lippensplein zullen, met uitzondering van plaatselijke bedieningen, voertuigen die langer dan 10 meter zijn, niet in de Knokkestraat toegelaten zijn.
    Dit zal ook gelden voor in de Achtmeilaan.
  • De fietsers uit de richting van Heist zullen in de Knokkestraat via de Kerselaerendreef naar het het Stationspad omgeleid worden.
    De fietsers uit de richting van Knokke zullen via het Stationspad naar Heist omgeleid worden.
  • De voetgangers die naar het treinstation wensen te stappen, zullen al vanaf de Elizabetlaan via het Heliospad, de parking van de kerk en de Kerselaerendreef naar het Stationspad omgeleid worden.